Forum dla graczy sojuszu Quantum.
Nie jesteś zalogowany na forum.
a jak wam rozwijanie Astrofizyki idzie?
ja mam na 9 poziomie, ale nie zamierzam odpuszczać bo bez tego nie ma mowy o rozwoju
7 poziom tutaj
astrofizyki
bedziesz teraz rozwijał?
na tego WojO wypadało by zrobić podstawkę jak będzie atakować by się nauczył, że nie może czuć się bezkarnie ale cóż
nie na razie nie bo im wiecej planet tym mniej ogarniam
na razie myślę porobię eko na planetach co mam i postawię z kilka setek LMów i będę czekał na złomowanie pewnie
hehe, coś w tym jest. Ja będę się starał jednak rozwinąć, Chociaż na 11 poziom to już masakra z deuterm będzie
ten WójO leciał już dzisiaj do mnie, codziennie mnie skanuje
wiesz, ja już wysłałem FSa bo za chwile wychodze i nie wiem o ktorej bede a z komorki ciężki wysłać FSa po za tym przez 2h mnie nie bedzie jak nie więcej
ja mogę pomóc w zniszczeniu go przy ataku ale to musimy jakoś ogarnąć i ja sam nie dam rady a chyba mało kto ma flotę
ja bez floty to troche łatwiej
a wiesz chociaz czym Cię atakuje?
wystarczy patrzeć co 15 minut na komórkę
a ty nie masz w ogole floty
2 ciężkie myśliwce i to nie wiem skąd
mnie to za bardzo męczy wieczne eko chce coś polatać porozbijać a nie eko
samo eko
ja się we flotę pewnie później pobawię
na razie eko njaważniesze i liczę na jakiś event z księżycem to szybko porobię LM żeby ktoś mnie zezłomował, taki wstepny plan
inni mogą mieć flotę to i ja będę miał ją a co. Może coś mi się uda wyfarmić ale ciężko jest mi coś znaleść bo głównie ludzie z 1m+ defem
jak event?
podobno jest szansa,że będzie event np. na jeden dzień, który daje większą szansę na księżyc
ale nawet jak by nie było to o księżyc będzie się trzeba kiedyś postarać
[ Wygenerowano w 0.029 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 980.84 kB (Maksimum: 1.14 MB) ]